NOSALTRES

Sabors, és un projecte familiar, que neix de la il·lusió del seu xef Víctor Serra i el suport de la seva mare Carmen per donar forma al restaurant. Es respira en els detalls, les ganes que el client se senti com a casa i una carta treballada a consciència amb producte de km 0 fusionada amb plats peruàns, com ceviche o tiradito.

La restauració ha format sempre part de la vida de’n Victor, primer per les seves àvies, bones cuineres que amb generositat i il·lusió li han ensenyat alguna de les seves receptes, després pel seu germà i ties restauradoras i per suposat per la seva gran passió per la cuina, que va despertar amb força a l’escola de Mey Hofmann, on va realitzar els seus estudis en cuina i restauració i posteriorment gràcies a aprofitar la formació en restaurants de referència com Les Cols, el Celler de Can Roca, Yakumanka i Gaig.

Víctor és un xef molt jove, treballador i lluitador, busca trobar els sabors especials que li inspirin per crear un nou plat, li agrada explicar i compartir la seva experiència amb els seus clients.

Amb 23 anys afronta la seva segona temporada, amb moltes ganes i la il·lusió de que estigui inclòs a La Guía Traveler Conde Nast.  Sabors és un restaurant de temporada, en un espai amb salons que creen ambients molt diversos amb una magnífica terrassa on poder gaudir de les seves tres estacions (de Març a Octubre). Una experiència gastrónomica t’espera i et sorprendrà al Sabors.